Δημήτρης Μακαλιάς: Με αφορμή τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Πρώτος καφέες με τη Ζήνα»
Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη θα συνεργαστούν φέτος στη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», ενώ παράλληλα ετοιμάζουν και μια νέα παιδική παράσταση.
Δημήτρης Μακαλιάς: Η αποκάλυψη για Αντιγόνη Ψυχράμη
Με αφορμή τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Πρώτος καφέες με τη Ζήνα» και στη δημοσιογράφο, Λιλή Πυράκη και μεταξύ άλλων, μίλησαν για τη γνωριμία τους, την καθημερινότητά τους και
«Είμαστε 11 χρόνια παντρεμένοι και 15 χρόνια σε σχέση. Την επέτειο του γάμου μας τη θυμόμαστε γιατί συμπίπτει με τα γενέθλιά μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.
«Όταν γνωριστήκαμε με τον Δημήτρη του είπα ότι εγώ θέλω συνέχεια δώρα, εκπλήξεις. Τον έβαλα σε αυτή τη διαδικασία γιατί ο Δημήτρης δεν ήταν», πρόσθεσε από την πλευρά της η Αντιγόνη Ψυχράμη.
Στη συνέχεια το ζευγάρι ρωτήθηκε για το αν ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, με την Αντιγόνη Ψυχράμη να απαντά: «Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν μια περίεργη περίοδος για εμένα γιατί είχε αρρωστήσει ο πατέρας μου, ήμουν στον κόσμο μου, οπότε δεν ήθελα δεσμεύσεις, αλλά ήταν εκεί και με κατάφερε».
«Για εμένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Την είδα στο θέατρο και κλείδωσε, είπα ότι αυτό είναι που θέλω να έχω στη ζωή μου. Η Αντιγόνη δεν ήξερε τι θέλει. Ήμασταν έναν χρόνο μαζί και η Αντιγόνη έλεγε ότι δεν έχουμε σχέση. Συγκατοικούσαμε σχεδόν και εκείνη ακόμη το σκεφτόταν», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.
Σχετικά με το αν έχουν περάσει κρίση στη σχέση τους, η Αντιγόνη Ψυχράμη σημείωσε: «Έχουμε πάει σε σύμβουλο σχέσεων. Εγώ τον τράβηξα σε αυτό. Είχαμε κάνει και μόνοι μας ψυχανάλυση πριν, αλλά εκείνη τη φορά πήγαμε για εμάς».
Τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε τον συνηθέστερο λόγο που τσακώνεται με τη σύζυγό του, λέγοντας: «Συνήθως τσακωνόμαστε για κάτι, όταν έχουμε διαφορετική άποψη σε ένα θέμα, αλλά κανένας από τους δύο δεν υποχωρεί».





