Home Politics / Sports / Various

Στο νέο τεύχος του «UR» που κυκλοφορεί την Κυριακή 20/9

Στο νέο τεύχος του «UR» που κυκλοφορεί την Κυριακή 20/9

Στο νέο τεύχος του «UR» που κυκλοφορεί την Κυριακή 20/9

Δείτε όλα όσα «παίζουν» στο νέο τεύχος του «UR» που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» την Κυριακή 20/9. Στις σελίδες που ακολουθούν θα δείτε τα νέα για τα κατά events που έγιναν μέσα στην εβδομάδα αλλά και για το που τσακώσαμε celebrities και μη!

Είναι κάποιες στιγμές που μοιάζουν να γράφουν τη δική τους μικρή ιστορία: από μια λαμπερή πρεμιέρα και ένα ταξίδι γεμάτο ταχύτητα, μέχρι ένα νέο ξεκίνημα, μια καλοκαιρινή βουτιά ή μια βραδιά όπου η τέχνη συναντά τα άστρα. Αυτές είναι οι εικόνες που κρατούν το ενδιαφέρον μας ζωντανό.

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα, ο ΣΚΑΪ παρουσίασε στο Athinaion Experience τη νέα σειρά «Μπλε Ώρες», με τον Αντρέα Γεωργίου να δίνει το «παρών» μαζί με τη σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου. Στην Ιταλία βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το Grand Prix της Formula 1 στη Μόντσα, όπου έζησε για πρώτη φορά από κοντά την ένταση του αγώνα και δήλωσε ενθουσιασμένη.
Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της Lady Gaga, που απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Μάικλ Πολάνσκι. Τις καλοκαιρινές της στιγμές συνεχίζει η Ζέτα Μακρυπούλια, απολαμβάνοντας δροσερές βουτιές στην πισίνα.

Παράλληλα, το Synastry Art Project ένωσε τέχνη, ποίηση, μουσική και αστρονομία κάτω από τη Νέα Σελήνη, ενώ με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η πρεμιέρα της ταινίας «Κόκορας» του Τάσου Γερακίνη,στον θερινό κινηματογράφο ΛΑΪΣ.

 

more posts vipnews
More Politics / Sports / Various
Search