Home Lifestyle

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το «καρφί» μετά την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετά τον χωρισμό τους, οι δυο τους έχουν διαμορφώσει μια νέα καθημερινότητα με επίκεντρο το παιδί τους

Με δύο αναρτήσεις που έγιναν με μικρή χρονική απόσταση, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκαν δημόσια τα συναισθήματά τους για τον γιο τους, Πάρη, ο οποίος αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, προκειμένου να περάσει τις επόμενες δέκα ημέρες με τον πατέρα του.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Τα παιδιά δεν είναι κτήμα κανενός»

Μετά τον χωρισμό τους, οι δυο τους έχουν διαμορφώσει μια νέα καθημερινότητα με επίκεντρο το παιδί τους, το οποίο μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στις δύο πόλεις. Και μπορεί ο καθένας να έχει πλέον ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο στην προσωπική του ζωή, ωστόσο ο ρόλος τους ως γονείς παραμένει το κοινό και σημαντικότερο σημείο αναφοράς τους.

Το πρωί της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο με τον γιο της στο σπίτι τους, λίγο πριν από την αναχώρησή του για την Αθήνα.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι οι ημέρες που χρειάζεται να αποχωρίζεται τον Πάρη αποτελούν για εκείνη ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια της νέας πραγματικότητας που έχει διαμορφωθεί μετά τον χωρισμό.

«Σήμερα το μωράκι μου φεύγει Αθήνα για 10 μέρες… και νιώθω ήδη τόσο κενή! Νομίζω αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι που έχω να αντιμετωπίσω κάθε μήνα…»,

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε τη δική του ανάρτηση – «καρφί» από το αεροδρόμιο, όπου βρέθηκε για να υποδεχτεί τον γιο του.

Ο ίδιος μίλησε με τη σειρά του για το πόσο δύσκολο είναι για έναν γονιό όχι μόνο να αποχωρίζεται το παιδί του, αλλά και να χάνει ημέρες από την καθημερινότητά του μαζί του. Αναφέρθηκε στον Πάρη ως το «μπουμπούκι» και το «σπλαχνάκι» του, τονίζοντας πόσο καθοριστική θέση έχει ένα παιδί στη ζωή του γονιού του.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να περάσει ένα ευρύτερο μήνυμα γύρω από τη γονεϊκότητα μετά από έναν χωρισμό. Όπως σημείωσε, πραγματική αγάπη είναι να αντιλαμβάνεται κανείς ότι ένα παιδί έχει ανάγκη τόσο τη μητέρα όσο και τον πατέρα του.

«Τα παιδιά δεν είναι κτήμα κανενός, είναι η ζωή και των δύο», ήταν η χαρακτηριστική φράση που επέλεξε να γράψει, ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του με ευχές για έναν καλό μήνα με υγεία.

 

more posts vipnews
More Lifestyle
Search