Home Media

Η Γη της ελιάς: Η Φιλιώ ζητά να εργαστεί το καλοκαίρι στο καφενείο

Η Γη της ελιάς: Η Φιλιώ ζητά να εργαστεί το καλοκαίρι στο καφενείο

Η Γη της ελιάς: Η Ισμήνη συνειδητοποιεί πως ο Μιχάλης είναι το ήσυχο λιμάνι που πάντα αναζητούσε και αλλάζει στάση απέναντι στη Φρύνη και τον Κωνσταντίνο

Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα, η Ερωφίλη και η Αμαλία αγωνιούν για τον Μανώλη μετά την προσαγωγή του, καθώς ο Κουράκος τον κρατά στο κρατητήριο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Η Γη της ελιάς: Τι θα δούμε απόψε

Η Βασιλική και ο Στέφανος ανακοινώνουν στην οικογένεια τα νέα της εγκυμοσύνης, σκορπίζοντας χαρά, ενώ η Χάιδω δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της. Παράλληλα, η Μαργαρίτα και η Αναστασία εξομολογούνται η μία στην άλλη την ύπαρξη νέων συντρόφων, βάζοντας τέλος σε παλιές παρεξηγήσεις.

Η Φιλιώ ζητά να εργαστεί το καλοκαίρι στο καφενείο του Πότη, ο οποίος δέχεται με ενθουσιασμό. Η Φρύνη πουλά το ανθοπωλείο της στη Χρυσούλα και σοκάρεται όταν τη βλέπει ανανεωμένη να αναλαμβάνει την επιχείρηση.

Ο Κουράκος αποσπά ομολογία από τη σύζυγο του δολοφονημένου άνδρα και αφήνει τον Μανώλη ελεύθερο. Λίγο αργότερα, ο Μανώλης κάνει πρόταση γάμου στην Αμαλία και όλοι οι ήρωες ταξιδεύουν στα Χανιά για να παραστούν στην τελετή. Ωστόσο, η Αμαλία αποφασίζει να του αποκαλύψει το παρελθόν της λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

more posts vipnews
More Media
Search