Home Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας σε μήνυμα όλο νόημα: «Το Πρωινό κλείνει τον κύκλο του»

Γιώργος Λιάγκας: Ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, τους χαρακτήρισε άψυχους, προτρέποντάς τους να αποχωρήσουν

Με μια ατάκα όλο νόημα αλλά και κάποιες «αιχμές» για τους συνεργάτες του ξεκίνησε σήμερα 2 Ιουλίου την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Το μήνυμα στους συνεργάτες του

«Θέλω να πάω διακοπές» ήταν η πρώτη ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας που πολλές φορές μέσα στη σεζόν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι του χρόνου μπορεί να μην κάνει το “Πρωινό” είπε: «Το “Πρωινό” αύριο κλείνει τον κύκλο του. Η εκπομπή αυτή κλείνει τον κύκλο της και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του ή στο σπίτι του, ή στις διακοπές του».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έμεινε όμως εκεί. Απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, τους χαρακτήρισε άψυχους, προτρέποντάς τους να αποχωρήσουν αν δεν θέλουν να βρίσκονται εκεί, αφού όπως τόνισε δε τους βλέπει χαρούμενους.

«Άψυχους σας βλέπω. Γιατί; Άψυχους πολύ. Την κάνω και μόνος μου την εκπομπή. Δεν πειράζει. Αν δε θέλετε μπορείτε να αποχωρήσετε. Μια μέρα έχει μείνει, αλλά σας βλέπω ότι έχετε έρθει εδώ και είστε σαν τη Μεγάλη Παρασκευή. Δε το δείχνετε ότι είστε χαρούμενοι. Σας βλέπω, δεν πειράζει. Καλό είναι να βγάζουν τα πραγματικά τους συναισθήματα οι άνθρωποι» είπε ο παρουσιαστής.

 

more posts vipnews
More Lifestyle
Search