Home Social Events

Μέγαρο Μουσικής: Για δέκατη χρονιά τα λαμπερά hair awards

Μέγαρο Μουσικής: Για δέκατη χρονιά τα λαμπερά hair awards

Για δέκατη χρονιά έγιναν τα λαμπερά hair awards στο μέγαρο Μουσικής. Το περιοδικό Estetica βράβευσε τους πρωτοπόρους σε μια βραδιά με πολύ glamour koi υψηλή αισθητική.

Η Φρυνη Λατου publication director του Estetica συνεργάζεται με τον σχεδιαστή Δημήτρη Στρεπκο (celebrity skin )τα τελευταία 5 χρόνια με στόχο μια πιο avant garde προσέγγιση του θεσμού.

Στο φουαγιέ ο Celebrity Skin δημιούργησε ένα ασύλληπτο fashion installation με μοντέλα ως ζωντανά εκθέματα. Οι δημιουργίες των Ελλήνων Σχεδιαστών. Miltos Olga Karaververi. Issi Christina Zafeiriou.Tranoulis Fashion. Φορέθηκαν από τα μοντέλα της Πολυμνιας Παπαδεα. Τα εκπληκτικά χτενίσματα επιμελήθηκαν τα μέλη του Design Art Academy. Με την μοναδική επίβλεψη της ταλαντούχας Μαρίας Δρεττακη. Στόχος να ενωθεί η avant garde στα μαλλιά με την Haute Couture.

more posts vipnews
More Social Events
Search