Η αυλαία των Βραβείων Ίρις 2026 έπεσε, αφήνοντας πίσω μια διοργάνωση που ανέδειξε το εύρος και τη δυναμική του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η ταινία «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ», που κυριάρχησε στις βασικές κατηγορίες και αναδείχθηκε η ταινία με το ισχυρότερο αποτύπωμα στη φετινή διοργάνωση.
Στη λαμπερή βραδιά των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση έδωσαν το «παρών» πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.
Ανάμεσά τους ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη Δέσποινα Βανδή, ο Λευτέρης Χαρίτος με τη Σμαράγδα Αδαμοπούλου, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Λευτέρης Πολυχρόνης, η Κόρα Καρβούνη, ο Δημήτρης Κίτσος, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Melia Kreiling κ.ά.
Δείτε φωτογραφίες:













