Home Lifestyle

Νίκος Αποστολόπουλος για J2US: «Είδα κάποιες σκηνές και ήταν πτώση»

Νίκος Αποστολόπουλος για J2US: «Είδα κάποιες σκηνές και ήταν πτώση»

Νίκος Αποστολόπουλος: Ο γνωστός σχεδιαστής μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη νίκη του Ακύλα στον Τελικό της Eurovision, αλλά και την πρεμιέρα του J2US

Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε δηλώσεις ο Νίκος Αποστολόπουλος το βράδυ της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου, σε βραδινή έξοδο.

Νίκος Αποστολόπουλος: «Είδα κάτι σκηνές από το J2US και ήταν… άστο»

Ο γνωστός σχεδιαστής μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη νίκη του Ακύλα στον Εθνικό Τελικό της Eurovision, αλλά και την πρεμιέρα του J2US το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στο ΟΡΕΝ.

«Μια χαρά είναι ο Ακύλας. Γιατί; Είχαμε κάτι καλύτερο;», σχολίασε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος για τον νεαρό τραγουδιστή.

«Είδα κάτι σκηνές από το J2US και ήταν… άστο. Η κάθετη πτώση! Ήταν χειρότερο από trash! Ο Τρύφωνας θα ήταν στις παλιές εποχές στους πύργους ο κλόουν. Παίζει κι αυτός, διασκεδάζει, κάνει τα δικά του, είναι ένα πασπαρτού», σχολίασε αμέσως μετά για το μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη.

«Δεν είναι κάτι κακό ο “κλόουν”, γιατί τελευταία παρεξηγούνται οι λέξεις που λέω. Δυστυχώς, οι Έλληνες δεν έχουν και πολλή μόρφωση. Εγώ θα ήθελα να έχω στο σπίτι μου έναν κλόουν ή να ντύνομαι εγώ κλόουν και να πηγαίνω στα σπίτια να διασκεδάζω τους άλλους», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Νίκος Αποστολόπουλος.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search