Λιάγκας: Ο παρουσιαστής ανέφερε πως εύχεται για τον εαυτό του ότι σε περίπτωση που αρχίσει να μην πηγαίνουν καλά οι εκπομπές του
Το τηλεοπτικό μέλλον του Χρήστου Φερεντίνου σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό, με αφρομή τα ρεπορτάζ που τον θέλουν εκτός ΣΚΑΙ.
Λιάγκας: «Είναι η μεγαλύτερη ευχή στον εαυτό μου για την τηλεοπτική μου πορεία»
Στη συνέχεια ανέφερε πως εύχεται για τον εαυτό του ότι σε περίπτωση που αρχίσει να μην πηγαίνουν καλά οι εκπομπές του, να το καταλάβει εγκαίρως και να σταματήσει.
«Φεύγει από τον ΣΚΑΙ ο Φερεντίνος; Ο Χρήστος έκανε κάποια διαπραγμάτευση κι είναι από τους καλύτερους παιχνιδάδες. Τον ακούω και στο ραδιόφωνο κι είναι μορφωμένο παιδί. Στον Alpha δεν τον εκτίμησαν κι ίσως δεν του έδωσαν τα χρήματα που ζήτησε. Τον άφησαν να φύγει από το Deal. Στον ΣΚΑΙ πήρε προφανώς περισσότερα χρήματα, αλλά είναι δύσκολο κανάλι για ψυχαγωγία. Δεν του βγήκε ο ΣΚΑΙ, αλλά δεν φταίει ο Χρήστος που δεν πήγε καλά στα παιχνίδια.
Αν είσαι αυτός που είσαι και κάνεις κάθε μέρα 6% και 7%, καμία φορά αμφιβάλεις και λες “μήπως τελείωσα και δεν φταίει ο ΣΚΑΙ;”. Είναι έξυπνος άνθρωπος», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
«Εύχομαι στον Θεό της τηλεόρασης να μου πει “Λιάγκα τώρα τελείωσες” και να το καταλάβω. Είναι η μεγαλύτερη ευχή στον εαυτό μου για την τηλεοπτική μου πορεία. Έχω μπει κι εγώ σε αυτή τη διαδικασία, που κι αν έχω κάνει νούμερα στην τηλεόραση. Πόσο εύκολο να καταλάβεις αν φταις εσύ ή το κανάλι; Λες μήπως φταίω κι εγώ;», πρόσθεσε.





