Το Ανθρωπιστικό Σωματείο «Giverson Φως», πραγματοποίησε την κοπή της πίτας του στο Bar-restorant, Lux Athens.
Μια συνάντηση φωτός και ενότητας σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσία καλεσμένων που με την θετική ενέργεια τους φόρτισαν το χώρο με αισιοδοξία, αγάπη και κοινό όραμα.
Η τελετή δεν αποτέλεσε απλώς ένα εθιμοτυπικό γεγονός, αλλά μια συνάντηση ανθρώπων που μοιράζονται κοινές αξίες, πίστη στην δύναμη της προσφοράς και την ανάγκη για σύνδεση σε ανθρώπινο και πνευματικό επίπεδο.
Η Πρόεδρος Ανδρονίκη Παξιμαδάκη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το έθιμο της πίτας μας φέρνει κοντά, μοιραζόμαστε τα κομμάτια της και μοιραζόμαστε την αγάπη και την ελπίδα μεταξύ μας. Η καλύτερη χρονιά έρχεται όταν αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τους συνανθρώπους μας και τις καταστάσεις. Να γίνουμε ο ευεργέτης ο ένας του άλλου. Να γίνουμε το φως ο ένας του άλλου και τότε η ζωή μας αμέσως γίνεται καλύτερη. 18 χρόνια προσφοράς έχουμε κάνει την αγάπη πράξη για τον συνάνθρωπο».
Το βραβείο της καρδιάς μας το απονέμουμε στο μέλος του ΔΣ, Λία Κυρατζοπούλου όπου από την αρχή της ίδρυσης έως σήμερα προσφέρει ακούραστα με χαρά ήθος και αληθινή αγάπη σε κάθε τομέα που χρειάζεται.
Κοντά μας ήταν η κυρία Μαίρη Αδαμοπούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου «95» Ελληνική Συμμαχία για του Σπάνιους Ασθενείς». Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το σπουδαίο έργο του συλλόγου με ιδιαίτερη εκτίμηση.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι παρευρέθηκαν. Ευχαριστούμε τους Υποστηρικτές της εκδήλωσης: «Χρυσεμπορική» Σοφοκλής Μακρής για την προσφορά κόσμημα- φλουρί της πίτας.
Την boutique «Ailin» Μαρία Ορφανουδάκη για τα δώρα της – λαχειοφόρο.
Τον κ. Ηλια Κόλντηρη για την οικονομική του στήριξη.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!
Δείτε φωτογραφίες:
φωτογραφίες: papadakispress / Δημήτρης Πελέκης


























