Home Social Events

Ελληνοαμερικάνικο επιμελητήριο: Ετήσιο δείπνο για το Thanksgiving

Ελληνοαμερικάνικο επιμελητήριο: Ετήσιο δείπνο για το Thanksgiving

Η American-Hellenic Chamber of Commerce και το International Propeller Club of the United States, Port of Piraeus, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο Thanksgiving Dinner στο ιστορικό Hotel Grande Bretagne, σε μια βραδιά που ανέδειξε τη δύναμη της παράδοσης, της συνεργασίας και της διασύνδεσης των κοινοτήτων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα ζεστό και φιλικό cocktail reception, όπου μέλη, συνεργάτες και φίλοι του Επιμελητηρίου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ευχές σε ένα κλίμα συναδελφοσύνης και εκτίμησης. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στη μεγαλοπρεπή αίθουσα Ballroom για να απολαύσουν ένα εορταστικό τετραπλό μενού Thanksgiving, τιμώντας μια αγαπημένη παράδοση που συμβολίζει την ενότητα, τις κοινές αξίες και τους στενούς δεσμούς των δύο κοινοτήτων.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η Πρέσβης των ΗΠΑ Kimberly Guilfoyle, ο Πρόεδρος της AmCham Greece John D. Saracakis και ο Πρόεδρος του International Propeller Club, Port of Piraeus, Costis Fragoulis, απηύθυναν εγκάρδιες και εμπνευσμένες ομιλίες. Στις τοποθετήσεις τους υπογράμμισαν τη διαχρονική σημασία της ισχυρής διατλαντικής συνεργασίας, της συλλογικής προόδου και του πνεύματος εταιρικής σχέσης που θα καθοδηγήσει το έργο των δύο οργανισμών την επόμενη χρονιά.

Καθώς αποτιμούμε τα επιτεύγματα της χρονιάς που ολοκληρώνεται, υπενθυμίζουμε για ακόμη μία φορά τη δύναμη που γεννιέται όταν οι κοινότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους – γιορτάζοντας επιτυχίες, αγκαλιάζοντας νέες ευκαιρίες και κοιτώντας το μέλλον με αισιοδοξία και στόχο.

Δεiτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: papadakispress / Δημήτρης Πελέκης

more posts vipnews
More Social Events
Search