Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια εισέβαλλε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα όπου την περίμενε η έκπληξη των συνεργατών της
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία το βράδυ της Κυριακής 9 Νοεμβρίου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.
Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι κάτι που το είχατε καταλάβει από την πρώτη στιγμή»
Στις φωτογραφίες η παρουσιάστρια ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό της, μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «A little miracle on the way…Μέσα σε μια μικρή καρδιά που μόλις άρχισε να χτυπά, χωρά όλη μας η ευτυχία…Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας, την θετική σας ενέργεια κ κυρίως για την διακριτικότητα σας στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου».
Το πρωί της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου εισέβαλλε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα όπου την περίμενε η έκπληξη των συνεργατών της.
«Καλημέρα σας αγαπημένοι μου τηλεθεατές, ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά. Όπως καταλάβατε, το φύλο φαίνεται. Είναι κάτι που το είχατε καταλάβει από την πρώτη στιγμή. Άρχισε να φαίνεται από τα μαλλιά μου, από τα πρηξίματα, από τα νύχια, αλλά ήταν πολύ νωρίς για να το μοιραστώ και η αλήθεια είναι ότι καλό είναι οι γυναίκες στην αρχή να το μοιραζόμαστε μόνο με τους δικούς μας ανθρώπους. Από εχθές έχω εισπράξει πολλή θετική ενέργεια, που είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα τέλεια. Παρόλα αυτά, φοβάσαι, περιμένεις να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
«Πέρασε αυτό το διάστημα, ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας και αναφέρομαι κυρίως στους τηλεθεατές γιατί λάμβανα αμέτρητα μηνύματα καθημερινά που με πολύ όμορφο τρόπο μου έστελναν τις ευχές τους και μου έλεγαν να το πω όταν θα είμαι έτοιμη.
Νιώθω απίστευτα ευλογημένη, ήταν κάτι που το ήθελα εδώ και πολλά χρόνια, ήταν όνειρό μου να γίνω μανούλα. Κάποιες φορές αφήστε τα πράγματα να έρθουν μόνα τους. Δεν θέλω να χάνετε την πίστη σας, όσες το προσπαθείτε», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.
Στη συνέχεια στην εκπομπή του Alpha μίλησε ο γυναικολόγος-μαιευτήρας της Κατερίνας Καινούργιου, Αλέξανδρο Τζεφεράκος.






