Την Παρασκευή το βράδυ οι 11 διαγωνιζόμενες του «My style Rocks» ντύθηκαν νυφούλες και κρίθηκαν για τις επιλογές τους.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ντυμένη στα μαύρα συνόδευσε τις νύφες στο πλατό του «My Style Rocks» και στο τέλος του «μυστηρίου» έπιασε και την ανθοδέσμη. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η τέταρτη κριτής της βραδιάς, Σάσα Σταμάτη, προσπάθησαν να ξεχωρίσουν την πιο στιλάτη νύφη.
Στο πνεύμα του χθεσινού Gala, η Στέλλα Κονιτοπούλου με την ορχήστρα της τραγούδησε παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια και οι νύφες έσυραν τον χορό.
Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Έφη Αναστασοπούλου με 77,7 βαθμούς και κέρδισε την επιταγή των 2.500 ευρώ. Τα τρία κορίτσια με τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν οι Τάνια Κοφινιώτη, Τάμτα Μαστοράκη και Αμάντα Μανωλάκου. Οι υπόλοιπες παίκτριες έσωσαν την Τάμτα, με αποτέλεσμα Τάνια και Αμάντα να τεθούν στη διάθεση της επιτροπής.
Τελικά οι τρεις κριτές, με την αρνητική τους ψήφο, αποφάσισαν να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Τάνια.