Χαλαροί και ευδιάθετοι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, απόλαυσαν τη βόλτα τους στη Λούτσα, λίγο πριν το ξεκίνημα μιας απαιτητικής σεζόν.
Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του και πλέον δεν διστάζει να το δείχνει. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού εξακολουθούν να επιθυμούν την ιδιωτικότητα τους και προσπαθούν να μην εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, παρ΄όλα είναι πιο χαλαροί και εκδηλωτικοί απ’ ότι στο ξεκίνημα της σχέσης τους.
Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε πρόσφατη πρωινή του βόλτα σε παραλία της Λούτσας και αργότερα για φαγητό με παρέα σε γειτονική ταβέρνα. Τόσο ο Γιάννης όσο και η Κατερίνα ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους και απόλαυσαν μια χαλαρή μέρα στην παραλία λίγο πριν από το ξεκίνημα μιας απαιτητικής σεζόν και για τους δύο.