Κλέλια Ανδριολάτου: Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι περνά πολύ ωραία με την επιστροφή της στη γενέτειρά της και μίλησε για το Maestro
Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το αν τελικά θα δούμε τον τέταρτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Maestro μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno.
Κλέλια Ανδριολάτου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη
Πιο συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε στη δημοσιογράφο, Ράνια Θεοδωρακοπούλου ότι περνά πολύ ωραία με την επιστροφή της στη γενέτειρά της, και όπως είπε, θα πρέπει να περιμένουν ωραία νέα για το Maestro.
«Αυτή τη περίοδο ζω στη Θεσσαλονίκη. Κάνω πρόβες κάθε μέρα. Περιμένω πώς και πώς να σας δείξουμε τη δουλειά μας. Είμαι πάρα πάρα πολύ τυχερή. Η μετάβαση από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ήταν εύκολη, γιατί εγώ είμαι από τη Θεσσαλονίκη, οπότε πήγα στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και είναι πάρα πολύ ωραία γιατί τη βλέπω με τελείως διαφορετικό βλέμμα. Είναι σαν όλα να είναι διαφορετικά. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ζούσα στη Θεσσαλονίκη» είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.
Όσο για το Maestro, απάντησε: «Δε μπορώ να σας πω αν θα δούμε τέταρτη σεζόν του Μaestro. Μπορώ να σας πω ότι γενικά περιμένουμε ωραία νέα. Κι εγώ περιμένω μαζί σας».