Η Λέσχη Lions Κηφισιάς Helen Keller έκλεισε 10 χρόνια από την ίδρυσή της και το γιόρτασε με μια λαμπερή εκδήλωση στις 6 Απριλίου 2025 στο Politeia Tennis Club.
Σε μια βραδιά με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο έδωσαν την ξεχωριστή πινελιά τους η διάσημη σοπράνο Λαμπρινή Μπάτζιου, ο βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης και οι τραγουδιστές Τάκης Μπινιάρης και Νανά Γεωργιάδη. Guest ήταν ο σαξοφωνίστας Ρήγας.
Παρόντες ήσαν Αξιωματούχοι του Θέματος 117Α, Πρόεδροι Λεσχών και πολλές ακόμη προσωπικότητες της πολιτικής, των επιχειρήσεων και του κοινωνικού γίγνεσθαι. Την Τελετή τίμησε με την παρουσία της, όπως πάντα, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως.
Μέρος των εσόδων διατέθηκε στο Make A Wish Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος για να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών με καρκίνο.
Η Λέσχη Lions Κηφισιάς Helen Keller θέλει για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσει τους σημαντικούς χορηγούς που με τη συμμετοχή τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Η συμμετοχή και η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι όπου υπάρχει ανάγκη υπάρχει και ένας Lion.
Δείτε φωτογραφίες