Home Lifestyle

Φίλιππος Σοφιανός: «Αυτό είναι νοσταλγία, μου λείπει»

Φίλιππος Σοφιανός: «Άχαρος εξ ορισμού ο τίτλος του ζεν πρεμιέ»

Φίλιππος Σοφιανός: Ο έμπειρος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την προσπάθεια να δημιουργήσει οικογένεια 

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά βρέθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός,  στο πλατό του Buongiorno στο Μεγάλο Κανάλι.

Φίλιππος Σοφιανός: «Προσπάθησα να το κάνω στη ζωή μου αλλά δεν το κατάφερα»

Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο έμπειρος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την προσπάθεια να δημιουργήσει οικογένεια δίχως όμως ένα διαρκές αποτέλεσμα όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

Ειδικότερα, ο Φίλιππος Σοφιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν πολυγαμικό ον έχω κάνει γάμους, ναι, έχω κάνει πολλές φορές και την απόπειρα για οικογένεια. Λατρεύω την οικογένεια, αγαπάω την οικογένεια, θέλω την οικογένεια. Αγαπάω όλο αυτό το σύνολο, το πακέτο, το όλο μαζί. Μ’ αρέσει το τραπέζι που δεν έχει δύο ανθρώπους αλλά έχει τέσσερις ανθρώπους, έχει και άλλους μετά που είναι από το σόι, θειάδες από δω και από κει. Μ’ αρέσει αυτό το μικρό κύτταρο της οικογένειας».

«Οι μνήμες μου από μικρό παιδί ήταν κάτι κυριακάτικα τραπέζια όπου μαζευόταν όλο το σόι και γινόταν της τρελής. Δηλαδή μιλάμε για 15 – 18 άτομα, το μακρύ και το κοντό του ενός και του άλλου, φωνές, γέλια, καβγάδες, συμφιλιώσεις και τσουγκρίσματα. Μετά από όλο αυτό άκουγα τη βαβούρα, ήταν πάρα πολύ ωραίο, να μιλάνε αυτοί οι άνθρωποι στο διπλανό δωμάτιο και γω να πηγαίνω κάπου για να ρίξω έναν υπνάκο».

«Αυτό είναι νοσταλγία. Αυτό εμένα μου λείπει. Προσπάθησα να το κάνω στη ζωή μου, δεν το κατάφερα. Τι να κάνουμε; ΟΚ» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Φίλιππος Σοφιανός στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search