Home Social Events

Ο οίκος Castaner παρουσίασε την SS18 Collection στην Κηφισιά

Το ισπανικό brand των απανταχού fashionistas Castaner, παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή του στο κατάστημα Digalakis στην Κηφισιά (Παναγίτσας 6) με ένα jazz party.

Πιστές φίλες και φίλοι του οίκου Castaner, παρουσιάστριες, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, μοντέλα, Fashion editors των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών, stylists, fashion bloggers είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να δοκιμάσουν τα μοναδικά σχέδια της SS18 με έμπνευση από την κομψότητα και τα ζωηρά χρώματα της Γαλλικής Προβηγκίας.

Πρωταγωνίστρια της βραδιάς για μια ακόμα φορά το iconic σχέδιο Carina. Στο κατάστημα που παρέμεινε κατάμεστο σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένες μπορούσαν να δοκιμάσουν και τη capsule συλλογή που προέκυψε από την συνεργασία του οίκου με τον διάσημο σχεδιαστή Manolo Blahnik για τον εορτασμό των 90 χρόνων της Castaner.

 

Φωτογραφίες: Panoulis Photography

more posts vipnews
More Social Events
Search