Home Lifestyle

Γιάννης Ιωαννίδης: Πλήθος κόσμου στην επιμνημόσυνη δέηση του

Γιάννης Ιωαννίδης: Πλήθος κόσμου στην επιμνημόσυνη δέηση του

Γιάννης Ιωαννίδης: Σήμερα, 5/10 συγγενείς και φίλοι καθώς και άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από την αθλητική του πορεία, βρέθηκαν στον Άγιο Ιωάννη Βούλας

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 5/10 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Βούλας για την επιμνημόσυνη δέηση του Γιάννη Ιωαννίδη.

Γιάννης Ιωαννίδης: Αύριο η ταφή του

Ο «ξανθός άγγελος» του ελληνικού μπάσκετ, όπως τον αποκαλούσαν, έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 4/10 σε ηλικία 78 ετών. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, τα οποία τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον αθλητικό κόσμο.

Σήμερα, 5/10 συγγενείς και φίλοι καθώς και άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από την αθλητική του πορεία, βρέθηκαν στον Άγιο Ιωάννη Βούλας προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη Ιωαννίδη, η ταφή του οποίου θα γίνει αύριο 6/10 στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από τη σύζυγό του, Γιούλα, που ήταν το στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια, συντετριμμένη εμφανίστηκαν και οι φίλοι του από τον αθλητικό χώρο αλλά και άνθρωποι με τους οποίους είχε συνεργαστεί και είχε αποτελέσει πρότυπο για εκείνους.

Δείτε φωτογραφίες:

Γιούλα Ιωαννίδη Ελένη Θεοδώρα Ιωαννίδη

Γιάννης Βρούτσης
Δημήτρης Διαμαντίδης Φραγκίσκος Αλβέρτης Ντικούδης Κώστας Τσαρτσαρής
Παναγιώτης Γιαννάκης
Σαράντης Παπαχριστόπουλος
Παναγιώτης Αγγελόπουλος
Γιάννης Μπαρτζώκας
Φραγκίσκος Αλβέρτης
Παναγιώτης Φασούλας
Νίκος Φιλίππου
Κώστας Παπανικολάου

Γιάννης Ιωαννίδης: Πλήθος κόσμου στην επιμνημόσυνη δέηση του

Δημήτρης Παπανικολάου

Φωτογραφίες: papadakispress / Δημήτρης Πελέκης

more posts vipnews
More Lifestyle
Search