Η Ζωή Τηγανούρια επιλέγει πολύ συχνά να επικοινωνεί με το κοινό της, μέσω δημιουργιών πρωτότυπων και ιδιαιτέρως απρόβλεπτων.
Μία τέτοια είναι και το video-clip της ορχηστρικής σύνθεσης “Last Tango by Zoe”.
Την σκηνοθεσία υπογράφουν ο Μάνος Αντωνίου και ο Γιώργος Ευαγγελόπουλος ο οποίος ανέλαβε και τη διεύθυνση φωτογραφίας.
Τα γυρίσματα έγιναν στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας με την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Πεντέλης. ‘Ενα πανέμορφο Ελληνικό Μεγαλειώδες Κτήριο, το οποίο επέλεξε η Καλλιτέχνης, που δε ξεχνά να προάγει πάντα μέσα από τη μουσική και τις καλλιτεχνικές ιδέες της τον ελληνικό πολιτισμό ως τα πέρατα της γης!!!
Πρόκειται για ένα video-clip με δράση που τοποθετείται στο παρελθόν, με απτές βιωματικές μνήμες από τη ζωή της Ζωής Τηγανούρια, σε παραγωγή της Zoe Music Ltd.