Home Social Events

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Μια ανεπανάληπτη εμπειρίας μόδας στην Σταδίου 26

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Μια ανεπανάληπτη εμπειρίας μόδας στην Σταδίου 26

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό πασαρέλας μετατράπηκε το υπερσύγχρονο κτίριο στην οδό Σταδίου 26, για ένα φαντασμαγορικό 360 fashion show

Οι σπουδαστές του τομέα Μόδας και Ομορφιάς παρουσίασαν τις εξαιρετικές δημιουργίες τους μέσα σε μια ονειρική ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους κόσμου, που κατέκλυσε το επιβλητικό κτήριο. Την εκδήλωση παρουσίασε η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, η οποία ξεσήκωσε το κοινό με την αστείρευτη ενέργειά της!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Φαντασμαγορικό 360 fashion show

Η διάθεση ανέβηκε από νωρίς, με μια εντυπωσιακή χορογραφία σύγχρονου χορού, με στοιχεία από release τεχνικές, από τους σπουδαστές των τμημάτων Χορού.

Ακολούθησε η πασαρέλα, με τις εντυπωσιακές δημιουργίες των σπουδαστών Σχεδίου Μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, αλλά και τη συμμετοχή σπουδαστών και δημιουργιών εκτός της Αθήνας ,από την Πάτρα, την Καλαμάτα και τα Ιωάννινα.

Οι μοντέρνες δημιουργίες, με θέμα τη «Γυναίκα» και έμπνευση από το «ωραίο φύλο» εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους. To Μake Up των μοντέλων επιμελήθηκαν οι σπουδαστές Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ!

Οι σπουδαστές Κομμωτικής με την σειρά τους, επιμελήθηκαν το Hair Styling των μοντέλων, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ενδυματολογικές δημιουργίες. Μετά την πασαρέλα, ο τομέας Performing Arts, επεφύλασσε μια ακόμη έκπληξη στο κοινό : ένα ακόμη χορευτικό σε ρυθμούς μοντέρνας pop. Αrt Director της εκδήλωσης ήταν η Διευθύντρια της Σχολής Μόδας και Ομορφιάς, Άντζελα Ευριπίδη.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής Μόδας και Ομορφιάς απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, ενώ και η παρουσιάστρια της βραδιάς, Κατερίνα Στικούδη, δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις επαγγελματικού επιπέδου δημιουργίες τους!

Το ρυθμό της βραδιάς έδωσε ο DJ Χριστόφιλος Ασημακόπουλος, που ξεσήκωσε το κοινό. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα σύγχρονα εργαστήρια του εντυπωσιακού κτιρίου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26 και να απολαύσουν κέρασμα με εξαιρετικά εδέσματα από τον τομέα Γαστρονομίας.

Την εκδήλωση υποστήριξαν η σχολή χορού Dance Up με παραχώρηση του χώρου της για τις πρόβες, τα παπούτσια ήταν Marian από Fashion Shoes και τα κοσμήματα BlackCrystalline, που ολοκλήρωσαν τα outfits των μοντέλων, τα καλλυντικά Εlixir Make Up, τα προϊόντα κομμωτηρίου L’Oreal Professionnel , το studio βλεφαρίδων LeLashes Studio, καθώς και το Οινοποιείο Κεχρή.

Δείτε φωτογραφίες:

Ευθύμης Μάρκος Κωνσταντίνος Μητροβγένης Άντζελα Ευριπίδη
Τζένη Οικονόμου Ρίζου Άντζελα Ευριπίδη
Όλγα Κριτσιμά Φωτεινή Στράντζαλη Χριστίνα Οικονομίδου
Αλέξανδρος Παντελιός Αγγελική Κολλιροπούλου Χριστίνα Στεργίου Όλγα Κριτσιμά Φωτεινή Στράντζαλη Γιάννης Παντελίδης
Δανάη Σταμούλη Ρούλα Χατζημωυσή Αλέξανδρος Παντελιός Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου Ερασμία Στυλιανοπούλου
Μιχάλης Χρηστάκης Αγγελική Μπουρμπούλη Όλγα Κριτσιμά Φωτεινή Στράντζαλη
Νόνη Δούνια
Γιάννης Νιγκλίτσας με την συζυγό του Όλγα Κριτσιμά Φωτεινή Στράντζαλη
Τζένη Οικονόμου Ρίζου Κωνσταντίνος Μητροβγένης Τσέρυ Αλίμου
Χριστίνα Βαρδαλή Γιώργος Ξουλόγης
Φινάλε

Φωτογραφίες: Papadakispress / Δημήτρης Πελέκης

more posts vipnews
More Social Events
Search