Home Politics / Sports / Various

Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στο στάδιο Καραϊσκάκης για τον αγώνα της Εθνικής;

Γέμισαν οι κερκίδες του σταδίου Γεώργιος Καραϊσκάκης για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Κροατίας.

Μπορεί το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης να ήταν απογοητευτικό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά και σχεδόν αποτρεπτικό για την πρόκριση στο Μουντιάλ που θα γίνει στη Ρωσία το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο πολλοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής.

Η καλή εμφάνιση και το ισόπαλο αποτέλεσμα επιβραβεύτηκαν από του φιλάθλους οι οποίοι χειροκρότησαν του Έλληνες διεθνείς και μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στις κερκίδες, διακρίναμε τους: Αλέξη Κούγια, Ζέτα Θεοδωροπούλου, Στέλιο Μανωλά, Βασίλη Λεβέντη με τη σύζυγό του, Ίλια Ίβιτς κ.α.

more posts vipnews
Top Stories
More Politics / Sports / Various
Search