Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Άκης Πετρετζίκης με την εκπομπή του, Kitchen Lab, στις 16:45 στον ΣΚΑΪ, μας μαθαίνει ότι η μαγειρική θέλει τρόπο και όχι κόπο.
Αυτό το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου ο Άκης ετοιμάζει τα πιο τραγανά, τα πιο ανάλαφρα, τα πιο γευστικά «Εκλέρ» με βελούδινη σοκολατένια γέμιση, ιδανικό τελείωμα για το γεύμα που θα προηγηθεί! Και ποιο είναι αυτό; «Μοσχαρίσια μπριζόλα με sauce hollandaise»! Medium, rare ή welldone δεν έχει σημασία, ακολουθείστε τα βήματα του Άκη και απολαύστε τη μοσχαρίσια μπριζόλα όπως ποτέ!
Την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου η μοσχαρίσια μπριζόλα δίνει τη σκυτάλη στην «Τυρόπιτα σουφλέ» και τα εκλέρ στο «Κέικ Μπισκότο»! Αγαπημένες γεύσεις μικρών και μεγάλων με μικρές απολαυστικές τσαχπινιές.