Home Media

Βάνα Μπάρμπα: «Κορίτσια πηγαίντε στην Αστυνομία πριν να είναι αργά»

Η Βάνα Μπάρμπα κλήθηκε να σχολιάσει το σκάνδαλο που έχει δημιουργεί στο χώρο του θεάματος με τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις.

Μάλιστα, αποκάλυψε και μια προσωπική της εμπειρία από το παρελθόν.

“Παλιά, πριν πάρα πολλά χρόνια, είχα βιώσει μια τεράστια, θα έλεγα, αδηφάγα για μένα κατάσταση, όπου λεγόταν ότι ήμουν με έναν άνθρωπο, που είχα ζήσει μαζί του τα τελευταία χρόνια… Kαι ότι ήμουν παρούσα όταν είχε φύγει από τη ζωή.

Αυτό είχε ακουστεί σε όλη την Ελλάδα λοιπόν, ήταν κάτι απίστευτο. Ήταν ένα πράγμα που με έπνιγε καθημερινά. Και σκεφτόμουν τώρα που βγήκαν τα κορίτσια και μιλούσαν, φαντάσου πριν 20-23 χρόνια που ήμουν ένα αντικείμενο διαπομπής τότε, υπήρχε διαπόμπευση χωρίς να μπορώ να αμυνθώ, χωρίς να μπορώ να μιλήσω, να ακούγεται παντού ότι ένας άνθρωπος που έχεις αγαπήσει και έχεις αγαπηθεί, ένα τεράστιο ψέμα.

Στην ουσία είχα λοιδορηθεί. Δεν μπορούσα ούτε να απαντήσω, δεν υπήρχε κανένας τρόπος. Σκέφτηκα ότι ο πιο λογικός τρόπος είναι το “τώρα”. Κάποιος σε ενοχλεί; Τώρα κορίτσια πηγαίνετε στην Αστυνομία, βγείτε!” δήλωσε χαρακτηριστικά.

more posts vipnews
More Media
Search