Home Politics / Sports / Various

Συνάντηση «αστέρων» στο ΣΕΦ για τη βράβευση του Ντούσαν Ίβκοβιτς

Ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμός στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε εκδήλωση που έγινε προς τιμή του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

 

Ο Σέρβος προπονητής, με τον οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο, τιμήθηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση παρουσία χιλιάδων φιλάθλων, αλλά και μεγάλων ονομάτων του παγκόσμιου αθλητισμού και με ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας του Πειραιά και ομάδας επιλέκτων.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, γνώρισε την αποθέωση κατά την έξοδό του στον αγωνιστικό χώρο ενώ λίγη ώρα αργότερα παρέλαβε τα τρόπαια της Ευρωλίγκας που κέρδισε το 1997 και το 2012 με τον Ολυμπιακό, από τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Βασίλη Σπανούλη.

Στην συνέχεια ο εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου βράβευσε και ανακήρυξε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς σε “Θρύλο” της διοργάνωσης, ενώ ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος του πρόσφεραν τιμητική πλακέτα για όσα έχει δώσει στον Ολυμπιακό και το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου μπάσκετ βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας και αγωνίστηκαν στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, μεταξύ των οποίων ήταν οι: Φουρκάν Κορκμάζ, Ντάνιελ Σάριτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Για την ιστορία, στο φιλικό αγώνα, η ομάδα των επιλέκτων κέρδισε 111-103 την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ στα highlight της βραδιάς, ήταν η παρουσία του σπουδαίου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος χαιρέτησε τον Σέρβο προπονητή και δέχθηκε και μια φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά του.

more posts vipnews
More Politics / Sports / Various
Search