Home Media

Δημήτρης Μακαλιάς: «Το κενό της απώλειας του αδερφού μου, δε γεμίζει»

Δημήτρης Μακαλιάς

Για τον σπουδαιότερο ρόλο στη ζωή του, αυτόν του πατέρα, μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ. Επίσης αναφέρθηκε στη πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του: τον θάνατο του αδελφού του

Πέρα από τις δυσκολίες και την κούραση των πρώτων χρόνων μετά την ερχομό του παιδιού όλα πλέον είναι ένα παραμύθι για εκείνον και την Αντιγόνη Ψυχράμη. Το ζευγάρι απολαμβάνει να βλέπει τον μικρό Χάρη να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα.

Ο ίδιος έχοντας βιώσει την τεράστια απώλεια του αδερφού του, από ανακοπή καρδιάς το 2009, εξομολογήθηκε πως αυτό το κενό δεν αναπληρώνεται

Ακόμη και ο ερχομός του Χάρη, δεν το κάλυψε.  Παραμένει πάντα μία «πληγή» για εκείνον ειδικά στις χαρμόσυνες στιγμές του.

Χαρακτηριστικά ανάφερε: «Στον γάμο και στον ερχομό του παιδιού μου μαζί με την τεράστια χαρά υπάρχει και η λύπη. Γιατί δεν είναι εδώ ο αδερφός μου. Δεν νιώθω ότι μπορεί να αναπληρώσει την απώλεια ένα παιδί. Πολλές φορές έχω αναφέρει στον  γιο μου για να ξέρει ότι έχει έναν θείο που δεν είναι πια μαζί μας, είναι στον ουρανό».

more posts vipnews
More Media
Search