Την αγάπη της για την κουζίνα και τη μαγειρική φαίνεται ότι μεταξύ άλλων την πήρε και από τη θεία της η Δέσποινα Βανδή.
Μπορεί συχνά να ανεβάζει φωτογραφίες με την ίδια να μας δείχνει το αποτέλεσμα της μαγειρικής της, αυτή τη φορά όμως μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε λουκουμάδες ή τσιριχτά, όπως αλλιώς τα λένε, μαζί με τη θεία της. Μοιράστηκε μάλιστα και τη συνταγή στο instagram και δήλωνε ενθουσιασμένη τόσο για τη συνεργασία όσο και για το αποτέλεσμα:
«Η θεία Ελένη είπε πως αν θέλουμε βέβαια μέσα στο χυλό μπορούμε να βάλουμε τριμμένη φέτα και να γίνουν αλμυροί!Το σύνηθες είναι με μέλι και κανέλα!Δε μπόρεσα να αντισταθώ παιδιά! Είναι πεντανόστιμοι!». Στη συνέχεια έδωσε και τη συνταγή για να φτιάξουν και οι διαδικτυακοί της φίλοι αυτή τη λιχουδιά.
Τσιριχτά!Οι κλασικοί Λουκουμαδες! Η θεία Ελένη είπε πως αν θελουμε βέβαια μέσα στο χυλό μπορούμε να βάλουμε τριμμένη φέτα και να γίνουν αλμυροί!Το σύνηθες είναι με μέλι και κανέλα!Δε μπόρεσα να αντισταθώ παιδιά!Ειναι πεντανόστιμοι!!!Να θυμάστε ότι το λάδι θα πρέπει να κάψει καλα και ότι το κουτάλι το βρέχουμε κάθε φορά πριν το βάλουμε στο χυλό!Το κάνει και η θεία Ελένη αν το παρατηρήσετε!Ειναι πολύ εύκολο να τους φτιάξετε!Θα χρειαστείτε 1 φακελάκι μαγιά ξηρή 2 1/2 ποτήρια χλιαρό νερό 1κγ αλάτι 1/2 κγ ζάχαρη 1/2 κιλό αλεύρι όπως το έκοψα με το μάτι γιατί η θεία Ελένη έλεγε “όσο πάρει” και ίσως και λίγο παραπάνω! Βάζετε τη μαγιά σε 1/2 ποτήρι χλιαρό νερό και την αφήνετε για 15′ Μετά μέσα σε μια λεκάνη βάζετε το υπόλοιπο νερό και εκεί μέσα την ενεργοποιημένη πια μαγιά το αλάτι τη ζάχαρη και το αλεύρι!Ο χυλός δεν πρέπει να είναι νερουλός!Δειτε το και στο βιντεάκι!Σκεπαζουμε με πετσέτες και το αφήνουμε για μισή ώρα σε ζεστό μέρος να φουσκώσει! Όταν φτιάξετε τα τσιριχτά πείτε μου τις εντυπώσεις σας!Καλο μας Δεκαπενταύγουστο!Απο τον Πόντο στα Πεύκα και από τα Πεύκα με αγάπη σε σας!