Home Politics / Sports / Various

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη

Προφυλακίστηκε η 35χρονη

Την προφυλάκιση της κοπέλας η οποία κατηγορείται ότι έριξε βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, αποφάσισε ο ανακριτής.

Η 35χρονη, παίρνει το δρόμο για τις φυλακές, καθώς κρίθηκε πως δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις. Στην ουσία δεν έδωσε καθόλου απαντήσεις, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είπε τίποτε στον ανακριτή και διατήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Έτσι εμφανίστηκε στον ανακριτή, χωρίς να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε. «Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής. Και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε».

Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας. Αλλά και το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την επίθεση στην Ιωάννα το πρωινό της 20ης Μαϊου.

more posts vipnews
More Politics / Sports / Various
Search