Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε δηλώσεις για το Mastechef που θα συζητηθούν.
Ο γνωστός chef υπήρξε κριτής στα δύο πρώτα masterchef και έκτοτε δεν έχει κρύψει τη αντίθεσή του στο πως έχει αυτό διαμορφωθεί. Αρκετές φορές, με δηλώσεις του, έχει μιλήσει για τη διαφορετική νοοτροπία που υπάρχει. Αλλά και τη στόχευση του παιχνιδιού, που δεν είναι η μαγειρική.
Αυτή τη φορά ωστόσο, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, μιλώντας στην εκπομπή Dot. δε διστάζει να μιλήσει έξω από τα δὀντια. Και αφήνει αιχμές για την παραγωγή, δηλώνοντας ανοιχτά, ότι στοχεὐει στην ίντριγκα και το reality.
«Για μένα το πρώτο Masterchef, ήταν ρομαντικό. Το τωρινό έχει μεταλλαχτεί», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο πρώην κριτής του παιχνιδιού. Τότε, όπως ανέφερε, οι άνθρωποι που κινούσαν τα νήματα πίσω από τις κάμερες ήταν πάρα πολύ αντικειμενικοί. Θέλανε να βγει μια πολύ όμορφη εκπομπή. «Ήμασταν η δεύτερη χώρα στον κόσμο που κάναμε MasterChef στο Mega. Πρώτη ήταν η Αυστραλία και εμείς ήμασταν η δεύτερη και μετά η Γαλλία. Μετά την Αυστραλία το πήραμε εμείς, το κάναμε επιτυχία και μετά ερχόντουσαν χώρες από όλο τον κόσμο να δουν το δικό μας. Στεναχωριέμαι γιατί ήταν ένα άλλο πράγμα εκείνο το MasterChef».
Ανέφερε ο Δημήτης Σκαρμούτσος και άσκησε αυστηρή κριτική στα όσα γίνονται στο παιχνίδια τα τελευταία χρόνια.
Και ειδικότερα από τότε που το ανέλαβε το Star. «Όλα αυτά που γίνονται τώρα, τότε δεν γινόντουσαν. Δεν καλλιεργούσε καβγάδες τότε η παραγωγή. Και να γινόντουσαν, σβήνονταν αμέσως. Πρέπει να καλλιεργήσεις κάτι, να το συντηρήσεις για να εκτιναχθεί. Τηλεόραση κάνουμε! Το ζυμάρι για να φουσκώσει θέλει και μαγιά, άρα επιλέγεις τη μαγιά, δηλαδή τους παίκτες, τους βάζεις στο… ζυμάρι και το αφήνεις να φουσκώσει». Είναι σίγουρο ότι οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου, θα συζητηθούν.