Ευτυχισμένος από τις εξελίξεις στον επαγγελματικό και κυρίως των προσωπικό τομέα της ζωής του δηλώνει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Κόκκινα Χαλιά», Γιώργος Παπαδημητράκης.
Από τα χαμηλά στα ψηλά και από το X-Factor στο απόγειο της καριέρας του, ο frontman των Κόκκινων Χαλιών Γιώργος Παπαδημητράκης, μπορεί να μην είχε μιλήσει ποτέ για την προσωπική του ζωή, αλλά πλέον είναι πολύ ερωτευμένος και έτσι, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά!
Και μίλησε στην εκπομπή MTV EVERYDAY GIRLS με την Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, η οποία προβάλλεται σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 20.30.
“Δεν είμαι πάρα πολύ καιρό με την κοπέλα μου, είναι κάτι πολύ πρόσφατο, αλλά είμαι καλά”, εξηγεί.
Στην ερώτηση πώς καταφέρνει να μην μαθαίνει ποτέ κανείς τα προσωπικά του, απαντά: “εγώ δεν κρύβω τίποτα από κανέναν, απλά θεωρώ ότι είναι και λίγο υποκριτικό να λέμε σε αυτό το χώρο αν δεν θες δεν γίνεται να κρυφτείς. Εννοείται ότι μπορείς να πας σε ένα μέρος πολύ ωραίο που να έχει και κόσμο και να κάτσεις διακριτικά να πιεις ένα ποτό. Εμείς για παράδειγμα πάμε μαζί σε αγώνες μπάσκετ”.
Η κοπέλα του Γιώργου είναι δημοσιογράφος και γνωρίστηκαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν εκείνη του πήρε συνέντευξη. Έκτοτε είναι συνεχώς μαζί και ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
-Τι είναι όμως εκείνο που τον έλκει σε μια γυναίκα;
“Τα μάτια της”, απαντά σχεδόν μονολεκτικά και συνεχίζει: “τελικά όμως με κερδίζει ο χαρακτήρας της και η επικοινωνία που έχουμε. Δεν στέκομαι τόσο πολύ στην εμφάνιση, δεν έχω φετίχ, αυτό που με χαλάει είναι η ανειλικρίνια” εξηγεί. Όσο για τη ζήλεια “η ζήλεια είναι συνήθεια, αν συνηθίσεις να μη ζηλεύεις, τότε δεν ζηλεύεις, τα πράγματα είναι τόσο απλά”.
Ο Γιώργος έχει στο σώμα του οκτώ τατουάζ, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση. “Γενικά τα tatoo τα κάνω μόνο γιατί θέλω να αισθάνομαι ότι τα έχω πάνω μου ενεργειακά. Το αγαπημένο μου είναι αυτό που έχω στο χέρι μου και γράφει στα λατινικά “ό,τι δεν λύνεται κόβεται” και βέβαια προκύπτει από τον γόρδιο δεσμό.
Αυτό το τατού μου αρέσει πάρα πολύ γιατί μου έχουν συμβεί πράγματα που προσπάθησα πάρα πολύ να τα λύσω όπως και επαγγελματικά, πολλές φορές στον δικό μας χώρο προσπαθείς να βρεις λύσεις αλλά δεν βρίσκεις και έτσι πρέπει να “κόψεις”, εξηγεί. “Έτσι είμαι και με τις σχέσεις μου, και δεν είναι θέμα χωρισμού, πιστέψτε με, δεν χωρίζω για να χωρίσω. Αποφασίζω να χωρίσω και χωρίζω. Όμως δεν μπορείς να κρατάς θεωρητικά αυτή την φιλική σχέση που λένε όλοι με μία πρώην σου”.
“Με έχουν παιδέψει πολύ οι κοπέλες μου. Εγώ το μόνο κακό που κάνω είναι ότι δίνω πολύ μεγάλη βάση στην δουλειά. Είμαι αφοσιωμένος αλλά η αφοσίωση κερδίζεται, θέλει χρόνο και άποψη. Γιατί οι περισσότερες γυναίκες κάνουν πράγματα για να τα κάνουν, για να δειχτούν γιατί έτσι πρέπει, γιατί είναι της μόδας, γιατί υπάρχει στο social media πρέπει να έχεις δική σου άποψη και οι γυναίκες επειδή είναι πιο ώριμες, σε μικρότερες ηλικίες από τους άντρες θα πρέπει να έχουν δική τους άποψη για τα πράγματα και όχι να υιοθετούν τη γενική τάξη των πραγμάτων”, συμπληρώνει.
Γιώργος Παπαδημητράκης: Δηλώνει ερωτευμένος