Home Celebrities

Whitney Houston: “Πνίγηκε” στην κοκαΐνη

Σε πνιγμό οφείλεται τελικά ο θάνατος της Whitney Houston όπως αποκάλυψαν οι τοξικολογικές εξετάσεις όμως…

 

η χρόνια χρήση κοκαΐνης ήταν αυτή που την οδήγησε ουσιαστικά σε αυτή την κατάσταση καθώς οι καταχρήσεις του παρελθόντος δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στην καρδιά της.

Όπως προέκυψε από τις εξετάσεις που έγιναν, η αδικοχαμένη τραγουδίστρια είχε κάνει χρήση κοκαΐνης λίγη ώρα πριν τον θάνατό της, ενώ σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, υπήρξε κάποιο άτομο το οποίο αφαίρεσε όλες τις πόσοτητε ναρκωτικών από το χώρο του εγκλήματος.

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος της εξέτασης αναφέρεται ότι η 48χρονη σταρ είχε κάνει χρήση, εκτός από κοκαΐνη, επίσης μαριχουάνας αλλά και φαρμάκων όπως Xanax και Benadryl, ενώ δεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα της.

Σύμφωνα με το Ιατροδικαστικό Γραφείο του Λος Άντζελες, η Whitney πνίγηκε στην μπανιέρα της έπειτα από οξύ έμφραγμα που υπέστη εξαιτίας της πολύχρονης χρήσης ναρκωτικών.

Η οικογένεια της Houston σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Είμαστε πολύ λυπημένοι με τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, παρ’ όλα αυτά είμαστε ευγνώμονες που δόθηκε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία».

 

 

more posts vipnews
More Celebrities
Search