Η Υβόννη Μπόσνιακ και η Φαίη Σκορδά είναι καλές φίλες και συχνά βρίσκονται έιτε τηλεοπτικά είτε προσωπικά για να μοιραστούν τα νέα τους.
H σύντροφος του Αντώνη Ρέμου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη φίλη της, Φαίη Σκορδά. Ωστόσο, η Υβόννη δεν επισκέφτηκε την Φαίη με άδεια χέρια αλλά της πρόσφερε ένα ξεχωριστό δώρο. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η Υβόννη Μπόσνιακ της χάρισε δύο χελωνάκια για τους γιου της.
Η Φαίη, μάλιστα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονταν τα χέρια των δύο αγοριών της, Γιάννη και Δημήτρη, μαζί με τους νέους τους… φίλους.
«Καλημέρα χελωνίτσες. Καλημέρα σε όλους. Ευχαριστούμε Υβόννη για τους νέους φίλους μας», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.