Το εντυπωσιακό νούμερο των 99 αγγίζουν τα νομοθετήματα που αναμένεται να ψηφιστούν από τη Βουλή, σε διάστημα δέκα ημερών ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δανειστών μας, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup.
Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έδωσε στα μέλη της κυβέρνησης το κείμενο με τα όσα συμφωνήθηκαν την Τρίτη το βράδυ στις Βρυξέλες, τονίζοντας την αναγκαιότητα να εφαρμοστούν τα προαπαιτούμενα αιτήματα των δανειστών μέσα στα χρονικά πλαίσια τα οποία έχουν τεθεί.
Την ίδια ώρα, το υπουργικό συμβούλιο θα αναζητήσει λύση και για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την κατάργηση της Εργατικής Εστίας και του Ο.Ε.Κ.
Ο Λουκάς Παπαδήμος με τους υπουργούς του θα πρέπει να κάνουν «αγώνα δρόμου» ώστε να προλάβουν να νομοθετήσουν και να θέσουν τα νέα μέτρα προς ψήφιση στην Βουλή, καθώς στις αρχές Μαρτίου αναμένεται να γίνει ο πρώτος έλεγχος από τα στελέχη της Τρόικας και του ΔΝΤ.
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=96070