Με μεγάλη επιτυχία έγινε στη Χερσόνησο του Αγίου Κοσμά το Σαββάτο 16 Απριλίου, η καθιερωμένη επίδειξη μόδας για την προαγωγή φιλαθλητικών σκοπών από τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αιγυπτιωτών.
Η επίδειξη αυτή ήταν ξεχωριστή καθώς τα μοντέλα ήταν αγαπημένοι Έλληνες αθλητές, πρωταθλητές, προπονητές, Ολυμπιονίκες αλλά και μέλη του Ομίλου!
Όλοι οι συμμετέχοντες και διοργανωτές ήταν Εθελοντές Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Ε.Ν.Ο.Α. άφησαν για λίγο τις αυξημένες αθλητικές και προσωπικές τους υποχρεώσεις και ανέβηκαν στην πασαρέλα, κερδίζοντας τα βλέμματα και τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων!
Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Έφη Παπαδήμα ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Δ.Σ. τον Αντιδήμαρχο Αλίμου για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Δημάκη και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστα Μιχαηλίδη για την παρουσία τους, καθώς και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς με λάμψη και άρωμα αρχαίας Ελλάδας.
Την εκδήλωση στήριξε για μια ακόμη φορά η κυρία Τζένη Οικονόμου Ρίζου. Οι αθλητές του Ε.Ν.Ο.Α. παρουσίασαν νεανικά ρούχα από τα καταστήματα New Cult και επιλεγμένα ρούχα από το Emporion by Dominique.
Η σχεδιάστρια μόδας Mariana Panayotonacou παρουσίασε τις εξαιρετικές δημιουργίες της ανοιξιάτικης συλλογής της με το μοναδικό της τρόπο παντρεύοντας τη μόδα και το θέατρο που τόσο αγαπάει. Ελληνίδες Ολυμπιονίκες έλαμψαν φορώντας βραδινές δημιουργίες από τη συλλογή CINEMA by Panos Zinas.
Από την επίδειξη μόδας δεν έλειψαν τα sur mesure κοστούμια από τη συλλογή του Prince Erotokritos, τα οποία παρουσίασαν διακριμένοι αθλητές και πρωταθλητές!
Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μουσικές επιτυχίες του ταλαντούχου τραγουδιστή αλλά και παρουσιαστή της βραδιάς Γιάννη Μωραΐτη!
Η επίδειξη ολοκληρώθηκε με ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο το οποίο επιμελήθηκε η παρουσιάστρια Αθηνά Χατζηγιαννοπούλου Σφέτσιου.
Στο τέλος προσφέρθηκε συμβολικά ένα κλαδάκι ελιάς στους Ολυμπιονίκες Πύρρο Δήμα (Αντιπρόεδρος Β’ του Ε.Ν.Ο.Α), Βασίλη Πολύμερο, Βιργινία Κραβαριώτη, Χρύσα Μπισκιτζή, Εύα Μωραιτίδη και Ευαγγελία Πλατανιώτη.