Φτηνά τη γλύτωσε ο Johnny Depp και η σύζυγός του Amber Heard οι οποίοι τελικά δε θα δικαστούν σε δικαστήριο της Αυστραλίας για τον περιβόητο «πόλεμο στα τεριέ».
Η αυστραλιανή δικαιοσύνη αποφάσισε να μην καταδικάσει λόγω καλής διαγωγής το ζευγάρι για την παράνομη εισαγωγή πέρυσι στη χώρα των δύο κατοικίδιων.
Είχε προηγηθεί ένα βίντεο-δήλωση μετάνοιας το οποίοπροβλήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου.
Η υπόθεση αυτή έγινε πρωτοσέλιδο στον διεθνή Τύπο τον Μάιο του 2015, όταν ο υπουργός Γεωργίας της Αυστραλίας Μπάρναμπι Τζόις απείλησε με ευθανασία τα δύο τετράποδα αν δεν επέστρεφαν στην πατρίδα τους τις ΗΠΑ, επειδή εισήλθαν παράνομα στη χώρα χωρίς να έχει ακολουθηθεί η απαιτούμενη διαδικασία να τεθούν σε καραντίνα.
Η Heard από την πλευρά της είχε παραδεχθεί ενώπιον αυστραλιανού δικαστηρίου την ενοχή της για παραποίηση των ταξιδιωτικών εγγράφων που έδωσε στις αρχές όταν έφερε με ιδιωτικό τζετ στη χώρα τα δύο τεριέ τους, την περίοδο που ο Depp έκανε εκεί τα γυρίσματα της ταινίας Οι Πειρατές της Καραϊβικής.