Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στην εποχή της συνεργασίας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha!
Η τηλεοπτική τους συνύπαρξη 3 χρόνια πριν στην εκπομπή «Μεσ΄ την καλή χαρά» του Alpha είχε δώσει “τροφή” για πολλά και ποικίλα σχόλια.
Ωστόσο, σήμερα φαίνεται πως η Ναταλία Γερμανού και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διατηρούν μια ισορροπημένη σχέση, ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι πρόσφατα η παρουσιάστρια του Epsilontv επισκέφθηκε το πλατό του Alpha ως καλεσμένη!
Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού έκανε ένα flashback σε εκείνη την συνεργασία και δήλωσε για πρώτη φορά μέσω της εκπομπής της πως ένιωθε τότε μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
«Εκείνη τη χρονιά, την τελευταία που ήμουν στο «Μες στην καλή χαρά», την πρώτη χρονιά της Κωνσταντίνας, πιστεύω ότι και οι δύο δεν είχαμε περάσει καλά. Ούτε εκείνη είχε περάσει καλά και δεν το λέω για να κάνω την καλή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Για την Κωνσταντίνα ήταν το ξεκίνημα της. Αισθανόταν, είμαι βέβαιη, ένα εχθρικό περιβάλλον, από όλους μας, την κοιτούσαμε με μισό μάτι και η άμυνα της τής έβγαινε σε συμπεριφορά aggressive. Ο κάθε άνθρωπος αμύνεται με άλλο τρόπο. Όσο εκείνη αμυνόταν επιτιθέμενη, τόσο εμείς… μόνο ο Θέμης ήταν πιο cool και συγκαταβατικός μαζί της και πιο καλόκαρδος. Οι υπόλοιποι ήμασταν, άστα να πάνε. Είχαμε τυπικές σχέσεις. Δεν τσακωθήκαμε σε καμία στιγμή της συνεργασίας μας. Τελείωσε η σεζόν απολύτως επαγγελματικά και από τις δυο μας, αλλά ήταν μια δύσκολη χρονιά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.