Συνταγές για λαχταριστά κρουασάν είναι το κεντρικό θέμα της εκπομπής «Γλυκές Αλχημείες»που θα μεταδοθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 19:00…
Ο Στέλιος Παρλιάρος θα σας δείξει πώς να φτιάξετε αφράτα κρουασάν βουτύρου, τα οποία μπορείτε να τα διατηρείτε στην κατάψυξη και να έχετε νόστιμα σπιτικά κρουασάν, όποτε θέλετε.
Επίσης, θα παρασκευάσει ένα ελληνικό κρουασάν με φέτα.
Τέλος, μαζί με τους βοηθούς του, θα φτιάξουν νόστιμα κρουασάν σοκολάτας.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα δίνονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία του κρουασάν, χαρακτηριστικό έδεσμα της γαλλικής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Mega.