
Νεύρα φαίνεται ότι είχε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Κάτι που φάνηκε από τον τρόπο που απάντησε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι του έκαναν ερωτήσεις για τα βραβεία MAD και την πίστη του στον Θεό.
«Δεν θα είμαι στα βραβεία Mad γιατί θα είμαι στην Κύπρο, αλλά όπως έχει και παλαιότερα, περιμένω και θα περιμένω (όχι μόνο από τα βραβεία Mad αλλά οποιαδήποτε διοργάνωση γίνει), να υπάρχουν κατηγορίες που θα έχουν μέσα και το λαϊκό τραγούδι το οποίο λείπει, και επειδή λείπει αναγκαστικά λείπω κι εγώ!», εξηγώντας για ποιο λόγο δεν θα παρευρεθεί στα βραβεία.
Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι του έκαναν κι άλλες ερωτήσεις πάνω στο θέμα, εκείνος τους «έκοψε» λέγοντας:
«Μην προσπαθείς να κάνεις ίντριγκες γιατί εγώ δεν κάνω τέτοια, είμαι πολύ αυθεντικός και ειλικρινής».
Η ερώτηση, όμως, που φαίνεται ότι τον εκνεύρισε περισσότερο είχε να κάνει με την πίστη του στον Θεό. Έτσι, απάντησε στους δημοσιογράφους: «Εντάξει αφού θέλετε να το ξαναπώ… αυτό δεν θέλετε; Αυτό! Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, θα το λέω κάθε μέρα και θα ευχηθώ σε πολλούς ανθρώπους να πηγαίνουν στην εκκλησία. Είναι κακό; Πείτε το λοιπόν αφού δεν είναι κακό!».





