
Θα τα ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη.
Το ζευγάρι μετά από 12 χρόνια σχέσης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα τον επόμενο Αύγουστου στη νέτειρα του γαμπρού, τη Ρόδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR από το πολύ στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, η πρόταση γάμου έγινε, το μοντέλο δέχθηκε και στις 30 Αυγούστου, θα παντρευτεί τον τραγουδιστή!
“Ο γάμος θα γίνει στι Ρόδο, στο ξενοδοχείο Rodos Palace, με κουμπάρους τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Τζένη Τζιβεριώτη.
Αυτές τις μέρες η Ελευθερία θα καταλήξει στο νυφικό που θα φορέσει, ενώ όλες οι λεπτομέρειες έχουν διευθετηθεί”, δήλωσε στο FTHIS.GR, άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. Η αγγελία γάμου δημοσιεύθηκε πριν από δύο (!) μήνες σε εφημερίδα, χωρίς να το πάρει κανένας είδηση.





