Σε βόλτα τους στην Γλυφάδα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη. Το ζευγάρι δεν ήταν μόνο του, μιας και μαζί τους βρισκόταν, η μονάκριβη τους κόρη, Ισμήνη.
Και η Μαρία αλλά και ο Γιάννης φροντίζουν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχουν να τον περνούν οικογενειακά.
Εκμεταλλευόμενοι τις ηλιόλουστες μέρες αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα με την κόρη τους. Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, η μικρή, τους ζήτησε να της πάρουν ένα…σκυλί Δαλματίας, σε μορφή μπαλονιού και φυσικά οι γονείς της δεν της χάλασαν το χατίρι.
Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη μάλιστα, στο κανάλι E και στην εκπομπή «Γυναίκες», η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πόσο ευαίσθητη, τρυφερή και προστατευτική μαμά είναι, μιλώντας για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την κόρη της.