Home Lifestyle

Των Θεοφανίων, ο Απόστολος Γκλέτσος βούτηξε για τον σταυρό

Τόπε και τόκανε ο Απόστολος Γκλέτσος! Ο δήμαρχος Στυλίδας, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, ανήμερα των Φώτων, βούτηξε στα παγωμένα νερά για να πιάσει το Σταυρό.

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος που όπως είπε αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα από τα 35 του, ήθελε με αυτό τον τρόπο να δώσει, το δικό του μήνυμα ελπίδας και ζωής. Βέβαια προετοιμάστηκε κατάλληλα, φορώντας ισοθερμική φόρμα δύτη και…, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, άλειψε με βαζελίνη το σώμα του για να κλείσουν οι πόροι και να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με το κρύο.

Η “θαρραλέα” βουτιά του Απόστολου έφερε πολλούς επισκέπτες στη Στυλίδα, που έσπευσαν στο παραθαλάσσιο μέρος να τον δουν να διεκδικεί τον σταυρό.

Τελικά ο Απόστολος Γκλέτσος, μαζί με τους άλλους κολυμβητές βούτηξαν για να πιάσουν το σταυρό. Αν και δεν κατάφερε να είναι εκείνος ο νικητής, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθειά του. Άλλωστε “εγώ για το καλό βούτηξα” είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία που ήταν στη Στυλίδα.

 

 

 

 

more posts vipnews
More Lifestyle
Search