Στην άγνωστη γαστρονομία του Βελιγραδίου μας μυεί ο Βαγγέλης Δρίσκας, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, στις 20:00, από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «1000 μίλια γεύσεις»…
Ξεκινάμε τις περιπλανήσεις στην πόλη για να γνωρίσουμε την παραδοσιακή της πλευρά δοκιμάζοντας το πιο νόστιμο πρωϊνό: μπουρέκια, αλμυρές και γλυκές πίτες. Ο Βαγγέλης Δρίσκας συναντά τον σεφ Michael Kreiling του «Hyatt Regency», ο οποίος του μαγειρεύει το πιο κλασικό πιάτο της πόλης: πικάντικα κεμπάπ, με μία σειρά από απίθανα συνοδευτικά και σάλτσες.
Στη συνέχεια, επισκέπτεται το «Lorenzo & Kakalamba», ένα μοναδικό εστιατόριο παγκοσμίως με τη μεγαλύτερη συλλογή σε έργα μοντέρνας τέχνης στον κόσμο. Εδώ όμως το φαγητό από τη βόρεια Σερβία είναι ο πρωταγωνιστής και ανταγωνίζεται επάξια το περιβάλλον. Στη συνέχεια δοκιμάζει το εθνικό ποτό των Σέρβων, τη ρακία στο ομώνυμο διάσημο «Rakia Bar» σε όλες τις παραλλαγές της.