Home Social Events

Φιλανθρωπικό γκαλά όπερας από την ΕΛΕΠΑΠ

Μια σημαντική εορταστική εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

Μουσική και φιλανθρωπία μαζί, αλλιώς ένα γκαλά για καλό σκοπό. Πρόκειται για το Γκαλά Όπερας της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων που φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

 

 

Την εκδήλωση πλαισίωσαν αξιόλογοι καλλιτέχνες: η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της NEPIT υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη, η μεσόφωνος Ειρήνη Καράγιαννη, η υψίφωνος Βασιλική Καραγιάννη, ο βαρύτονος Χάρης Ανδριανός και ο τενόρος Βασίλης Καβάγιας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής καθώς, επίσης, και κλασικοί χορευτές που χόρεψαν σε ντουέτα κάποια από τα πιο αναγνωρίσιμα βιεννέζικα βαλς, χορογραφημένα από το διευθυντή μπαλέτου της Λυρικής Σκηνής, Ρενάτο Τζανέλλα.

more posts vipnews
More Social Events
Search