Την καλή της φίλη και συνάδελφο Νατάσσα Θεοδωρίδου πήγε να παρακολουθήσει η Μαρινέλλα και δεν αντιστάθηκε στην πρόσκληση να τραγουδήσει μαζί της.
Η σπουδαία τραγουδίστρια, διασκέδασε πριν από λίγα βράδια στο «Φως», όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους και όπως φαίνεται, πέρασε πολύ καλά.
Τις δύο γυναίκες εξάλλου φαίνεται ότι συνδέει φιλία οι βάσεις της οποίας μπήκαν από την περίοδο των κοινών τους εμφανίσεων πριν από λίγα χρόνια στον Βοτανικό.
Έτσι δεν προκαλεί εντύπωση ότι η Μαρινέλλα για μια από τις σπάνιες επίσημες εξόδους της, επέλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσσα.
Τυχεροί φυσικά και οι θαμώνες που είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για λίγη ώρα δύο σπουδαίες φωνές να τραγουδούν όμορφα τραγούδια και φυσικά στο τέλος να τις χειροκροτήσουν.