Home Clubbing

Εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων με λαμπερούς καλεσμένους!

Με ένα μεγάλο και λαμπερό party το γνωστό bar- club «MARKIZ» της Θεσσαλονίκης, γιόρτασε τα τρίτα γενέθλιά του σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί.

Στο birthday party είχε στηθεί ειδικό concept με red carpet, όπου όλοι οι επώνυμοι καλεσμένοι φόρεσαν δημιουργίες ειδικά σχεδιασμένες για την βραδιά από τον σχεδιαστή Μάκη Τσέλιο.

 

Στο “MARKIZ” που ήταν ασφυκτικά γεμάτο από πολύ νωρίς, όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν σαμπάνια MOET & CHANDON ενώ οι επιχειρηματίες Γιάννης Μυγδαλάς, Μάρκελλος Μουρατίδης, Κοσμάς Φλωροκάπης και Γιώργος Καραισάρογλου, υποδέχτηκαν προσωπικότητες από το δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο της Θεσσαλονίκης αλλά και πολλούς φίλους που ταξίδεψαν από την Αθήνα ειδικά για αυτή τη βραδιά.

 

 

 

Το happy birthday τραγούδησαν ως guest οι τραγουδιστές Λευτέρης Πανταζής και Νίκος Ζωιδάκης, ενώ το party τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες.

more posts vipnews
More Clubbing
Search