Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Ryanair προσέλαβε αεροσυνοδούς από την Ελλάδα και ανακοίνωσε ότι προτίθεται να κάνει και νέες προσλήψεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, στις 6 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη και στις 20 στην Αθήνα θα βρεθούν στελέχη της εταιρείας Crew Link προκειμένου πάρουν συνεντεύξεις από Έλληνες και Ελληνίδες που επιθυμούν να εργαστούν ως φροντιστές και αεροσυνοδοί αντίστοιχα.
Απαραίτητα προσόντα είναι η καλή γνώση προφορικού και γραπτού λόγου της αγγλικής γλώσσας, το ύψος τους να ξεπερνάει το 1,57 εκ., να έχουν καλή όραση και να μπορούν να κολυμπούν για τουλάχιστον 20 μέτρα χωρίς βοήθεια!
Παράλληλα η εταιρεία έχει πολύ αυστηρά κριτήρια και στην εμφάνιση των υποψηφίων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Συγκεκριμένα οι γυναίκες πρέπει να φορούν φούστα ως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα.
Οι άνδρες θα πρέπει να φορούν επίσημο παντελόνι και πουκάμισο με κοντά μανίκια. Και στις δύο περιπτώσεις απαγορεύονται τα τζιν και τα τατουάζ σε εμφανή σημεία.