Ξέσπασμα οργής της Άντζελας Δημητρίου κατά των βραβείων MAD στα οποία είπε πως έχει τις πιο δυσάρεστες εντυπώσεις και δεν πρόκειται να.. ξαναπατήσει!
Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 22 Ιουλίου στην εκπομπή «Happy Day» και δεν δίστασε να αναφερθεί στην τραυματική εμπειρία που είχε από την εμφάνιση της στα Mad VMA 2012, όπου είχε κληθεί να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο video clip της χρονιάς.
Τα όσα αναφέρει η Άντζελα Δημητρίου πραγματικά προκαλούν αίσθηση: «Εγώ στα Mad πήγα μόνο μία φορά όταν με φώναξε ο Θέμης Γεωργαντάς. Με έκαναν ξεφτίλα γιατί μόλις είχα φτιάξει την μύτη μου. Μου πετούσαν μπουκάλια στο πρόσωπο κάτι πιτσιρίκια. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Ποτέ!».
Για να καταλήξει η λαϊκή τραγουδίστρια: «Πρέπει να σεβόμαστε τον καλλιτέχνη όχι μόνο όταν έχει επιτυχία, αλλά πάντα».