Home Social Events

Μια μαγική βραδιά με τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι

Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι με πυξίδα τα τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι και οδηγούς τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Τζίνα Φωτεινοπούλου, παρακολούθησαν οι «επιβάτες» -θεατές της υπέροχης παράστασης «Ένα μύθο θα σας πω…».

Μια παράσταση- αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη που ετοίμασε και παρουσίασε στο Χυτήριο την Κυριακή 15 Ιουνίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικού κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

 

 

Την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης είχε ο Μενέλαος Τζαβέλλας και την ενδυματολογική επιμέλεια η Ελένη Καραμέρου.

 

 

 

Ο νεαρός δημιουργός παίζοντας πιάνο και ακορντεόν εμπνεύστηκε, ενορχήστρωσε και ερμήνευσε αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια, και κατέθεσε τη δική του μουσική ταυτότητα, σε μια παράσταση ταξίδι στο πάζλ των συναισθημάτων, με συνοδοιπόρο την σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου.

 

 

 

Ζωντανή ορχήστρα με πιάνο, κιθάρα, βιολί, φλάουτο, μαντολίνο, μπουζούκι, μπάσο, κρουστά «έδεσαν» μουσικά τη συγκεκριμένη παράσταση την οποία παρακολούθησαν πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες.

more posts vipnews
Top Stories
More Social Events
Search