Home Media

Πρεμιέρα για ΝΕΡΙΤ με νέο σήμα!

Ένα μεγάλο μπλε «Ν» πάνω από τα αρχικά ΝΕΡΙΤ είναι το σήμα της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ & Τηλεόρασης έκανε που έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαΐου.

Από το πρωί όσοι συντονίζονταν στη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης έβλεπαν ένα ρολόι που μετρoύσε αντίστροφα.

 

 

Όταν το ρολόι μηδένισε, στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής, ξεκίνησε να εκπέμπει η ΝΕΡΙΤ, το κανάλι δηλαδή που ήταν προγραμματισμένο από την αρχή να αντικαταστήσει την ΕΡΤ μετά το «μαύρο» που έπεσε στις 11 του περσινού Ιουνίου.

 

 

Επειδή, όμως, οι διαδικασίες για τη στελέχωση, τη διαμόρφωση φυσιογνωμίας και προγράμματος ήταν χρονοβόρες η κυβέρνηση επέλεξε στο ενδιάμεσο τη λύση της Δημόσιας Τηλεόρασης.

 

 

Η επίσημη πρεμιέρα έγινε με δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και ακολούθησαν μια ελληνική ταινία, μια ξένη ταινία και η Αθλητική Κυριακή.

 

 

Σήμερα Δευτέρα 5 Μαΐου κάνουν πρεμιέρα και τα ραδιόφωνα της ΝΕΡΙΤ ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται η εκπομπή και δεύτερου τηλεοπτικού καναλιού.

 

Η ΝΕΡΙΤ θα έχει ανανεωμένα σήματα και γραφικά ενώ σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, το κόστος του σκηνικού για το δελτίο ειδήσεων ανέρχεται σε 26.000 ευρώ.

 

 

Πηγή: protothema.gr

more posts vipnews
More Media
Search