Τις πιο νόστιμες και πρωτότυπες γευστικές προτάσεις για το πασχαλινό τραπέζι μάς δίνει ο Βαγγέλης Δρίσκας, αυτή την Κυριακή 13 Απριλίου, στις 14:15, από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεύσεις στη φύση»…
Ακουλουθήστε τον βήμα-βήμα και φτιάξτε τσουρέκια με αλμυρή γέμιση σε δύο παραλλαγές, με τρία τυριά και με καπνιστή χοιρινή μπριζόλα, ψήστε το πιο νόστιμο αρνίσιο μπούτι στο φούρνο με αγκινάρες. Μάθετε την τέλεια μαρινάδα με λίγα υλικά για αρνί σούβλας αλλά και για ζουμερά αρνίσια παϊδάκια σχάρας, και συνθέστε μια απίθανη πασχαλινή σαλάτα με σπανάκι, αυγά και μία ξεχωριστή πολύχρωμη βινεγκρέτ.
Η πιο εντυπωσιακή λευκή τούρτα αμυγδάλου με πολλαπλά στρώματα από αφράτο παντεσπάνι αρωματισμένο με σιρόπι βασιλικού, βελούδινη κρέμα, τραγανές φράουλες, σαντιγί και αμύγδαλα είναι το τέλειο γλυκό που θα αφήσει το φετινό πασχαλινό τραπέζι αξέχαστο…